Tungmetaller

Tungmetaller är en av det största bovarna i dramat. De skadar våra kroppar något oerhört. Tungmetallerna är en stor bidragande orsak till candida albicans tex.
 
Vi har mycket mer tungmetaller i våra kroppar än vad som är hälsosamt. Mycket kommer från miljö föroreningar, som släpps ut i luften från tex bilar och industrier. Vi andas in det, det sätter sig i jorden och på våra grönsaker, i vattendrag.
 
De skadligaste tungmetallerna är arsenik, kadmium, bly, nickel, aluminium, kvicksilver. Vilka alltså förgiftar en hel del av vår mat och vatten.
 
Tungmetaller finns tex i pennor, cigarettrök, snus, kosmetika, fisk, deodoranter, läkemedel, kastruller.
I kroppen stör tungmetallerna hjärnan, njurar, immunsystemet, lungorna, blodet, bindväv mm.
Celler blir förgiftade och dör, vilket naturligtvis leder till en rad hälsoproblem.
 
Fluor som används i tandkräm och dricksvatten är från början en restprodukt från aluminiumproduktion, alltså tungmetaller.
 
Visste du att fluor är ett nervgift som första gången användes av nazisterna i kocentrationslägren för att dumma ner och minska viljekraften hos fångarna så att de blev lättare att kontrollera?
 
Företagen som tillverkar aluminium hade svårt att bli av med giftet (fluor) så de bestämde sig för att göra som nazisterna gjorde, dvs ge det till folket att konsumera.  
 
Fluor är kemikalier som skadar våra hjärnor. Vi utsätter oss själva och framförallt våra barn för giftiga kemikalier dagligen. Det finns en stark koppling mellan fluor och antal barn som får diagnoser, tex autism, adhd, dyslexi.
 
Dessa kemikalier urholkar i tysthet intelligensen, orsakar beteendestörningar,  stympar barnens framtida färdigheter och på sätt skadar hela samhällen.
 
Tungmetaller är som sagt en av det största orsakerna till sjukdomar. Cancerdödligheten steg efter införandet av fluorid i vattnet.
 
Studier visar att fluor i tandkrämen inte gör någon skillnad för tänderna och är dessutom giftigt för oss. Så man kanske ska fråga sig om det är värt det. Vill vi införa det i våra barns munnar? Jag vill inte det. Jag kommer att köpa tandkräm utan fluor i fortsättningen. 
 
Det är svårt att ensam göra något åt alla tungmetaller i vår miljö som hamnar i maten. Men alla kan minska på något. Jag kommer göra vad jag kan för att minska mitt intag av tungmetaller. Framförallt eftersom det är en orsak till min candida.
 
/Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0